top of page
Logo.png

Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van ons gelaat. 

Veel mensen weten niet dat deze haartjes op ons gelaat wel degelijk een functie hebben. Namelijk onze ogen beschermen tegen vuiltjes, zij voorkomen samen met de wimpers dat er vuil deeltjes of stof in onze ogen komen. 

In de loop der jaren hebben wenkbrauwen tal van stijlen gekend. Van heel dun epileren naar heel dik en donker bijkleuren. 

Omdat onze wenkbrauwen een groot deel van onze gelaatsuitdrukkingen beïnvloeden bieden wij twee wenkbrauw behandelingen aan. 

Wenkbrauwen

Perfect brows: epileren en kleuren

Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen eerst gemodelleerd en gekleurd. De kleuring gebeurt met speciale haarverf waardoor uw wenkbrauwen een mooier en vollere indruk geven.

 

Heeft u nog nooit uw wenkbrauwen laten doen dan is het aangeraden om de browmapping bij te boeken. Hierbij worden uw wenkbrauwen perfect op elkaar afgemeten zodat u mooi symmetrische wenkbrauwen hebt.

Perfect brows €30,-

Perfect brows met browmapping €40,-

Henna brows

Bij deze behandeling gaan we uw wenkbrauwen perfect uitmeten en gelijk uittekenen zodat uw ogen voor zichzelf kunnen spreken. 

De producten waarmee we werken zijn professioneel ontworpen voor de ogen en zijn dus niet schadelijk. 

  • Supercilium henna is voor 88% natuurlijk.

  • Vegan

  • Dierenproef vrij

  • Door zijn voedende en verzorgende bestanddelen worden de wenkbrauwhaartjes dikker en gezonder. Alsook wordt de haargroei gestimuleerd.

  • De kleuring op de huid blijft ongeveer 2 weken en op de haartjes 6 tot 8 weken. 

  • De kleur zal drie dagen na de behandeling iets lichter worden. 

Belangrijk!!

Bij een allergie voor PPD = Parafenyleendiamine. 

Dit wordt aan de henna toegevoegd om de kleur aan te kunnen passen. In tal van haarkleuringen is dit ingrediënt toegevoegd. Wat dus wil zeggen dat mensen die hun haar niet kunnen laten verven, ook geen henna mogen gebruiken.

Twijfelt u of u al dan niet tegen henna kan, neem contact op om een kleine test uit te voeren. 

Henna brows €45,-

bottom of page