top of page
Logo.png
Haar scheren

Vele mannen hebben last van scheren. Irritaties na het scheren, exzeem, psoriasis, dermatistis,…daarom werken wij enkel met MEN³. 

MEN³ is een luxueus huidverbeterings- en scheergamma voor de Professionele Huidexpert, (heren)Kapper en Premium Barbier alsook voor de zelfbewuste moderne gentleman die er verzorgd en aantrekkelijk wilt uitzien. 

MEN³ maakt van het scheer- en verzorgingsritueel een zintuiglijke sensatie. MEN³ houdt je huid en baardstreek gezond en werkt ook helend bij eczeem, jeuk, baardroos, rode vlekken en extreem droge huid.  Man - Mannelijk² - Mannelijkst³

De MEN³ producten zijn het resultaat van een jarenlange expertise in MENcare. Onze producten zijn niet enkel gebaseerd op de nieuwste wetenschap inzake hydratatie, celregeneratie en probiotica, ze zijn ook vrij van sulfaten, minerale oliën, microplastics, siliconen en parabenen. Wij gaan bovendien de 'extra mile' en houden rekening met duurzaamheid en milieu. M.a.w. MEN³ is H.I.P (Human-Inspiring-Pure tot de derde macht*)

Scheren mannen

INVEST WISELY IN YOUR SKIN AND LOOKS, IT WILL SERVE YOU ALL DAYS OF YOUR LIFE!

Weet jij niet goed hoe je met het scheren aan de slag moet of welke producten hiervoor geschikt zijn? 

Boek dan jouw scheeradvies afspraak en wij helpen je graag verder. 

Wil je dit liever niet thuis zelf doen maar kom jij graag gewoon even tot rust in onze behandelstoel terwijl wij u baardstreek weer in orde brengen? 

Dat kan ook. Boek dan jouw scheerbeurt online. 

bottom of page