top of page
Logo.png
schaduwen

Kennismakingsbehandeling met huidanalyse

Gelaatsverzorging

Als eerste gaan we kijken wat uw noden zijn en wat voor uw huid de beste verzorging is. In deze basis gelaatsverzorging zorgen we voor een diepe zuivering en ontgifting van de huid.

Terwijl u huid een top verzorging krijgt geniet u van een welverdiende ontspanningsmassage van nek en schouders.

Deze behandeling verhoogt de levenskracht van de cellen door het cellulair ontgiftingssysteem te activeren en en celvernieuwing te stimuleren.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes. 

Na de behandeling heeft u een gezonde gladde huid die weer vrij kan ademen. 

Duur van de behandeling 60 min. - 90 min.

€ 80,-

Moisturizing behandeling

Deze hydraterende behandeling zorgt voor stevigheid van de droge, gedehydrateerde huid opfrist en herstelt. Het behoud van een optimale hydratatie van de huid; waardoor de tekenen van veroudering vertragen en het ongemak van de trekkerigheid van de huid geassocieerd met een droge huid verminderen.

De huid hydrateren en versterken voor een jonger ogende, gerevitaliseerde huid.Vanaf 25 jaar heeft iedere huid nood aan hydratatie. Iedereen met een fijne, droge en gedehydrateerde huid met een onaangenaam gevoel van huidstrakheid en droogte.

Duur van de behandeling 90 min.

€ 80,-

Sensitive but strong behandeling

Deze behandeling is uitermate geschikt voor gevoelige en couperosehuid. Kenmerken zijn uitdroging, schilfers, roodheid, ontstekingen, couperose en rosacea.

Een gevoelige huid is gekenmerkt door haar kwetsbaarheid.

Ze reageert sneller op externe factoren omwille van haar zwakke en dunne structuur. Tijdens deze verzorging brengen we de huid opnieuw in evenwicht.

Een beauty- aanpak met hoge verdraagzaamheid om de gevoelige huid te beschermen tegen externe factoren. Verrijkt met anti-irritatie neuropeptides. De huid is opnieuw gekalmeerd en beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Duur van de behandeling 90 min.

€ 80,-

Purrifying behandeling

Een schoonheidsbehandeling die de talgproductie herstelt, waardoor verwijde poriën en oneffenheden verminderen en een vlekkeloze huid en een egale teint terugkomen. 

Verrijkt met Bakuchiol ACN met een talgnormaliserende, zuiverende en antibacteriële werking.

Deze verzorging is geschikt voor de gecombineerde tot vette huid met kenmerken als blinkende zones, grote poriën, onzuiverheden, zwarte puntjes en puistjes. 

Zorgt voor een zuivere huid met minder onzuiverheden voor gelijk welke leeftijd.

Duur van de behandeling 90 min.

€ 80,-

Icon time anti-age behandeling

Deze behandeling regenereert de rijpere, vermoeide huid en bestrijdt het vertragen van de normale huidfuncties en van de mogelijkheid om zichzelf te vernieuwen.

Deze verzorging geeft de huid nieuwe energie en een jongere, vollere teint. 

Ideaal voor iedereen vanaf 50 jaar en ideaal voor alle vrouwen die voor of tijdens de menopauze last hadden van een droge huid en verlies aan veerkracht. 

Duur van de behandeling 90 min.

€ 99,-

Slaapfeestje

Fillift   (botox like) verzorging

The art of remodelling the face

De anti-ageing behandeling geïnspireerd op de esthetische geneeskunde om de contouren en het volume van het gelaat te hervormen en diepe rimpels en fijne lijntjes te bestrijden. 

Fillift is gebaseerd op de synergetische werking van geavanceerde actieve ingrediënten, die gecombineerde technieken die in de esthetische geneeskunde worden gebruikt. 

Duur van de behandeling 90min.

€ 110,-

Resurface verzorging (huidvernieuwing)

RESURFACE2, EEN NIEUW BEGIN.

WAT?
Innovatieve, gecontroleerde en precieze vernieuwing van de huid die professionele en merkbaar zichtbare resultaten bereikt, zonder vervelende neveneffecten of duidelijke ontstekingsprocessen.

DOEL?
Zichtbaar verminderen van rimpels, acnelittekens, onvolkomenheden en een oneffen teint, rekening houdend met het delicate aspect van de huid.

VOOR WIE?
Voor iedere huid met onvolkomenheden als zIchtbare tekenen van veroudering, acnelittekens, oneffen teint, pigmentatie stoornissen, ongelijke huidtextuur.

 

RESURFACE2 stelt 3 professionele pakketten voor, telkens toenemend in intensiteit, die specifiek betrekking hebben op verschillende onvolkomenheden.

Fresh UP: 

Eerste behandeling die bestaat uit twee sessies voor iedere klant. Het bereidt de huid voor op de daaropvolgende en specifieke exfoliërende behandeling en zorgt voor een mooiere en egalere teint.

€ 59,- 

ProAGE: 

Gerichte behandeling, specifiek ontworpen om rimpels en zichtbare tekenen van veroudering te bestrijden.

€ 69,-

SkinREFINE: 

Gerichte behandeling specifiek ontworpen om huidverkleuring, de na-effecten van jeugdacne, acnelittekens en ongelijke huidtextuur te bestrijden.

€59,-

 

Kuur van 6 behandelingen op 6 weken met homecare producten: 

€490,-

Microdermabrasie behandeling

Onze MSP is één van onze nieuwste pareltjes in ons instituut. Omdat huidverbetering voor ons voorop staat was dit toestel een ideale aanvulling. 

De MSP heeft eigenlijk drie functies en werkt dus in drie stappen. 

Stap 1: Is de microdermabrasie. Met deze pen die allemaal micro kristalletjes spuit en weer opzuigd wordt de huid heel goed schoon gemaakt en alle dode huidcellen worden verwijderd. Micro dermabrasie is geschikt voor alle huidtypes en kan gecombineerd worden met een basis verzorging. Het is een veilige manier om je huid dieper te peelen dan met een gewone scrub. Door de huid weer schoon en gezond te maken worden de actieve ingrediënten van de producten tijdens de verdere behandeling beter opgenomen. 

Stap 2: Low level laser therapy of ook wel koud laser genoemd. Koud laser behandelingen zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor fysiotherapie ter behandeling van tennisarm, artrose, doorbloedingstimulatie, spier -en peesproblemen en wondgenezing.  In verschillende landen zoals Canada en de Scandinavische landen is deze therapie vergoed door de zorgeverzekeraar. 

Het is een wetenschappelijk geteste behandelmethode die op cellulair niveau effectief is tegen aandoeningen zoals:

 • Verhoogt de doorbloeding

 • Stimulatie van het celmetabolisme

 • Ontstekingen worden verzacht

 • Versterkt de vorming van proteïnen door DNA/RNA synthese

 • Versterkt de fibroblasten (produceren collageen) zodat de huid steviger word

Stap 3: Polishing/ massage van de huid. Hierbij word een voedende crème aangebracht om de huid opnieuw goed te beschermen. Stimuleerd de doorbloeding van de huid en werkt relaxerend. 

 

Wat doet deze complete behandeling nu juist met uw huid?
 • Het verminderd rimpels en fijne lijntjes

 • Verdikte huid voelt weer soepel en kan opnieuw ademen

 • Een vale/ slecht doorbloede huid krijgt weer een boost met een mooie glow

 • Verslapte huid wordt verstevigd

 • Grove poriën worden fijner

 • Verminderd pigment -en ouderdomsvlekjes

 • Verminderd littekens (van acne) die nog geen jaren oud zijn

1 behandeling €120,-
Kuur van 6 behandelingen met homecare producten €650,-
Serum
(€66,-), masker (€42,-) en 24-hour plumping cream (€68,-)

bottom of page